Wat maakt 321Photobooth de Beste in Vlaanderen

Inhoudsopgave

De laatste jaren is de photobooth de leukste activiteit voor evenementen geworden. Mensen zijn er dol op, dus evenementenorganisatoren blijven ze terugbrengen.

Door de populariteit ervan hebben bedrijven zoals 321photobooth.be nieuwe en unieke ervaringen op de Belgische markt gebracht. Er is nu een enorm aanbod om een photobooth te huren.

Waarom kiezen voor 321Photobooth?

Contact opnemen met elk photoboothbedrijf kan veel tijd in beslag nemen. En het vergelijken van de opties en functies wordt ook verwarrend. Daarom zetten we een aantal redenen op een rij om voor 321Photobooth te kiezen.

Geweldige kwaliteit

Het laatste wat we willen is een photoboothbedrijf aannemen om achteraf te ontdekken dat de kwaliteit van de foto’s op niets trekt. Bij 321Photobooth zit je in goede handen, want ze maken gebruik van een professionele Canon DSLR camera. Deze geweldige camera is geschikt voor printouts, GIF’s en Boomerang video’s.

Beste Photobooth in Vlaanderen

Volledig gepersonaliseerd

321Photobooth past elk fotohokje aan volgens het thema van uw evenement. Voor bedrijfsfeesten bijvoorbeeld voegen ze meestal het logo en de huisstijl van het bedrijf toe. In overleg met de organisator bouwen ze het fotohokje perfect op.

Geschikt voor alle soorten evenementen

321Photobooth richt zich op alle soorten evenementen, van bedrijfsfeesten, verjaardagen en huwelijken. 

Bedrijfsfeesten

Voor bedrijfsfeesten of teambuilding evenementen is het fotohokje van 321 een geweldige aanvulling op deze activiteiten en het kan dienen als een leuke herinnering.

Met de eenvoudige zelfbedieningsfunctie kunnen foto’s automatisch worden gemaakt en afgedrukt, GIF’s of Boomerang-video’s zijn ook leuke opties om uit te proberen.

Huwelijken

Op een bruiloft zorgt een fotohokje van 321photobooth voor leuke herinneringen aan deze belangrijke dag. De afdrukken worden standaard in stroken van 2 gemaakt, wat erg praktisch is om te delen als je met meerdere op de foto staat.

De foto’s verschijnen online in een groepsmap, foto’s kunnen ook gemakkelijk per e-mail worden gedeeld. De digitale foto’s worden geleverd aan de organisator.

Verjaardagen

Maak een verjaardagsfeestje compleet met een photobooth. 321photobooth biedt de ideale foto- en video-ervaring voor uw feest.

Het voordeel van een photobooth is dat die volledig autonoom foto’s maakt en ze automatisch afdrukt, zodat de feestgangers in hun eigen tempo foto’s en video’s kunnen maken als vervanging of aanvulling op een gewone fotograaf.

Aanwezig in verschillende regio's

321Photobooth richt zich op de Belgische, Nederlandse en Duitse markt. In België zijn ze in Boortmeerbeek gevestigd en leveren ze gratis in een straal van 25 km.

Dus al je op zoek bent naar een Photobooth in Leuven, Antwerpen, Mechelen, Zemst, Bonheiden, Kampenhout, Haacht, Rotselaar, … is 321Photobooth een no-brainer.

Conclusie

Het vinden van de gepaste photobooth voor uw evenement is niet altijd even gemakkelijk, dit komt door de ruime aanbod op de Belgische markt. Maar na het bekijken van verschillende recensies bleek dat 321photobooth.be een geweldige keuze is.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.