Gsm-abonnementen Vergelijken in België

Inhoudsopgave

In België hebben wij een enorm aanbod aan gsm-abonnementen en dit maakt het soms moeilijk voor consumenten om de juiste mobiele abonnement te vinden.

In deze blogpost zullen we een kijkje nemen naar de verschillenden telecom operatoren in België, en de mobiele abonnementen die ze aanbieden. Daarnaast zullen we ook kijken naar de verschillende soorten abonnementen die telecombedrijven aanbieden (onbeperkt sms’en, onbeperkt bellen en onbeperkt surfen). Op onze website kan je alle mobiele abonnementen vergelijken.

Mobiele Abonnementen Vergelijken

Alles Onbeperkt

[ninja_tables id="817"]

Onbeperkt Bellen

[ninja_tables id="828"]

Onbeperkt SMS

[ninja_tables id="829"]

Gsm-abonnementen

HeyTelecom

[ninja_tables id="831"]

Youfone België

[ninja_tables id="832"]

Mobile Vikings

[ninja_tables id="833"]

Orange

[ninja_tables id="834"]

Gsm-abonnement

Om telefoontarieven te vergelijken, hoeft u alleen maar de tool te openen die Beste-Gsm-Abonnement.be u ter beschikking stelt op zijn website, u kunt het contract of de prepaidprijs selecteren en vervolgens op de knop “Meer weergeven” klikken. ziet de geldige aanbiedingen van de belangrijkste gevraagde operators tegen de totale jaarprijs. U kunt de resultaten filteren op bedrijf, datum of minuut van uw keuze en vervolgens de mensen registreren die u het meest interesseren.

Zoals altijd raden we je aan om de goedkoopste deals te zoeken binnen het bereik dat je nodig hebt om te voorkomen dat je in een bepaalde maand iets misloopt of te veel betaalt. Leest u ook goed de uitgebreide informatie over het aanbod, waar we uitleggen hoe het aanbod werkt. in geval van problemen.

Als u mobiele telefoonabonnementen vergelijkt, moet u weten dat er twee soorten abonnementen zijn: contract of herlaadkaart en prepaid. De voormalige factureert de gebruiker aan het einde van de maand als hij de minuten en data al heeft gekocht. Bij herlaadkaarten wordt de kaart echter opgewaardeerd met een saldo dat toeneemt naarmate de bonus opgebruikt is. Er is in geen geval een vast contract – tenzij ze gekoppeld zijn aan andere diensten, zoals een tariefvergelijking, raden we u aan om check of een prepaid of contract mobiel tarief beter voor je is.

Als u bijvoorbeeld een van die mensen bent die graag zoveel mogelijk controle over uw uitgaven heeft, kan het in uw geval ideaal zijn om een ​​van de beste prepaid-abonnementen te kiezen waarmee u uw gelduitgaven kunt beheren . elke maand besteden. Maar omdat contractvoorwaarden meestal beter zijn en de meeste promoties gesloten zijn, zijn ze tegenwoordig het populairst.

Youfone BE

Youfone mobiele abonnementen passen zich aan de behoeften van verschillende gebruikers aan en bieden verschillende opties. Ze hebben allemaal onbeperkte belopties, wat ideaal is voor klanten die een groot aantal oproepen in een maand willen doen zonder extra kosten, evenals onbeperkte beloningen per minuut, u kunt zich ook aanmelden voor pakketten van meerdere gigabyte, sommige waarvan onbeperkt, zodat je nooit zonder snel internet komt te zitten. Youfone BE is zelfs een van de eerste telecommunicatiebedrijven die een vast megabyte-tarief aanbiedt tegen de beste mobiele telefoonprijzen.

Voor degenen die niet zoveel nodig hebben, variëren de mobiele abonnementen van Youfone van 100 MB tot ongeveer 50 GB of zelfs onbeperkt. Deze abonnementen zijn volledig gratis, dus je kunt je op elk moment abonneren en opzeggen. Alle mobiele abonnementen zijn verbonden met het 4G-netwerk van Youfone, dat heel Spanje bestrijkt, evenals 5G-netwerken in sommige steden. Hoewel je geen mobiele provider nodig hebt, kun je ook glasvezel
toevoegen aan de beste Youfone-abonnementen van het bedrijf. Het geconvergeerde pakket omvat ook onbeperkte gigabytes en de mogelijkheid om extra lijnen met korting aan te schaffen. Dus als je ook glasvezel nodig hebt, zijn dit goede opties.

Met deze gecombineerde abonnementen kun je ook de Agile TV Decoder voor Youfone-klanten gebruiken om toegang te krijgen tot bepaalde online serieplatformpromoties. Hoewel u meestal kiest voor het contracttarief, betaalt u de rekening via automatische incasso en verrekent u deze aan het einde. van de maand worden de voorwaarden van je contract bijgewerkt: Youfone laat je ook het contract vooraf betalen, zodat je het kunt betalen wanneer je het wilt gebruiken. Laad uw kaart op bij om het gebruik ervan beter te controleren.

Proximus

Proximus kiest ervoor om de verschillen in verpakkingen aan te geven met kledingmaten. Omdat je de gebruikelijke kledingmaten kent, weet je ook wat een S betekent als het gaat om het bestellen van een Proximus GSM-abonnement in België. De maten en de verpakking variëren van maat S tot maat XL, waarbij verschillende uitvoeringen mogelijk zijn. Je kunt zien hoe je Proximus GSM-paspoorten kunt gebruiken in
België in de maten S, M en L, maar ze zijn alle drie ook te koop in een andere versie, de zogenaamde luxere versie of zoals ze zouden zeggen in de mode Special edition.

Daarom biedt Proximus naast de drie reguliere maten ook drie speciale uitvoeringen aan. Daarbij komt de grootste maat, die overeenkomt met de kledingmaat, wat wijst op een flink verbruik. Maat XL is het grootste pakket dat Proximus aanbiedt op het vlak van gsm-abonnementen in België.

Orange

Orange is een provider die je in België verschillende gsm-abonnementen aanbiedt. Hier heb je de keuze uit vier abonnementen, die verschillen in verbruik, zoals bellen, sms’en en data. Zo ligt de focus op het kleinste abonnement, minimale belminuten en internet. Er zijn echter onbeperkt sms’jes en gratis bellen naar gezinsleden. Dit is echter een van de typische gsm-abonnementen in België waarbij je er rekening mee moet houden dat goedkoop op termijn duurkoop is.

Dit komt doordat er ook buiten het pakket gebeld kan worden en de extra kosten liegen er niet om. Dat maakt het voor u gemakkelijker om duurder uit te komen dan u denkt. en je rekening schiet al omhoog. Het grootste pakket van Orange geeft je de mogelijkheid om alles te doen met een totale limiet; bladeren, bellen en sms. Je betaalt hier veel voor, maar de kans dat je extra kosten maakt is vrijwel uitgesloten.

Het is wel zo dat bij een grote aankoop de kwaliteit en snelheid kan afnemen en je toch een extra bedrag moet betalen voor het versturen van MMS-berichten buiten het pakket om. De andere vier Belgische Orange GSM-abonnementen variëren tussen dit kleine en supergrote pakket.

Scarlet

Bij het overwegen van gsm-abonnementen in België kan het belangrijk zijn om ook de houding ten opzichte van andere landen in overweging te nemen. Woon je misschien in België maar ben je ook actief in het buitenland, dan is het niet raadzaam om alleen naar de situatie in België te kijken als het gaat om GSM België abonnementen. Ook is het relevant om te kijken wat uw tarieven zijn als het gaat om bellen en gebeld worden in het buitenland, sms en internetten. Scarlet is een Belgische provider die erom geeft. en er zeker van willen zijn dat je in België dezelfde prijs betaalt als in andere landen als het gaat om bellen, sms en navigeren.

Scarlet heeft deze gsm-abonnementen in België ter beschikking gesteld en opgedeeld in acht formules. De eerste vier pakketten zijn gericht op de beperkte afname en heten daarom Rood en een bijbehorende code. De andere vier zijn groter in de aankoopoptie en hebben daarom de Hot-naam gekregen met de bijbehorende codering. Bijvoorbeeld Red 8, het kleinste GSM-abonnement van Scarlet in België, en Hot 33, het grootste.

Met de Red-pakketten zijn variaties mogelijk naast 150 minuten gesprekstijd bij gebruik van internet, variërend van 0,5 GB tot maar liefst 10,5 GB. In alle gevallen zijn er onbeperkt sms’jes. Met de hot-pakketten bieden ze alle vier onbeperkt bellen en sms’en en internetbereiken van 3 GB tot 13 GB en een andere formule.

Mobile Vikings

Mobile Vikings is een van de operatoren met de grootste catalogus van mobiele tarieven. Je kan ervoor kiezen om je te abonneren op een Mobile Vikings mobiel abonnement of een Mobile Vikings prepaid mobiel abonnement.

Binnen deze twee categorieën kunnen we stellen dat als je in het prepaid tarief zit je kan kiezen tussen heel weinig datavolume en betaald bellen of een medium databonus. In het contractgebied heb je de keuze tussen het tarief Mobile Vikings Lite met 4 GB en 200 minuten of de onbeperkte Mobile Vikings-tarieven.

Met Mobile Vikings Unlimited met opties heb je onbeperkte data en bellen. Het verschil zit in de prijs en de surfsnelheid: 2 Mbit/s, 10 Mbit/s of 5G snelheid. Bovendien is er geen permanente verbintenis.

Base

De laatste van de grote ze in België is telecomgigant Base, die vier verschillende abonnementen aanbiedt. Deze abonnementen zijn zo verschillend dat het belangrijk is om de verschillen hier kort toe te lichten om de gsm-basisabonnementstak te identificeren. België duidelijk gepland. Het eerste pakket van Base, B15, richt zich op onbeperkt sms, 300 minuten gesprekstijd en 4 GB internet. Dit geeft je een beetje van alles en vormt een goede basis voor je Telekom verbruik. Hij heeft ook leuke voordelen, zoals het feit dat ongebruikte items naar de volgende maand worden doorgeschoven, zoals bij een andere telecom.

Er zijn ook nadelen, zoals nauwelijks cloud-opslagruimte en geen volledige 4G-dekking voor Wallonië. Dit is een essentiële factor bij het kiezen van uw gsm-abonnementen in België. Waar ben je in België? , aangezien dit topografisch een rol kan spelen bij de bezetting van uw netwerk. Het volgende pakket dat Base in België als gsm-abonnement aanbiedt, is het B20-abonnement. Of bij andere mobiele abonnementen.

Hier heb je onbeperkt sms en bellen en heb je een internetpakket van 4 GB. Zo zou het moeten heten. Het B27-pakket van Base biedt onbeperkt bellen en sms en een internetpakket van 7 GB. Het nieuwste pakket dat Base aanbiedt op het gebied van gsm-abonnementen in België is het B40-pakket, een
-pakket waar alles onbeperkt is. Onbeperkt lijkt de laatste jaren een toverwoord als het gaat om telecommunicatie, ook bij gsm-abonnementen in België.

Het is echter een toverwoord met een voordeel, want een gewaarschuwd persoon telt als twee. Onbeperkt kan aan de ene kant onbeperkt betekenen, maar aan de andere kant kan het ook betekenen dat het de kwaliteit en snelheid van internet beïnvloedt. , bijvoorbeeld een wereldwijde strijd, ook met gsm-abonnementen in België.